Istoricul Gradinitei Ariel

19
ANI DE ACTIVITATE
520
COPII CARE AU GRADUAT
3
PROFESORI TITULARI

“Educatia e pur si simplu sufletul unei societati pe masura ce trece de la o generatie la alta.”

G.K. Chesterton

Despre noi

Cine suntem

Gradinita Ariel Ploiesti si-a construit filosofia de educare a copiilor pornind de la premiza ca toti copiii sunt la fel de frumosi si destepti si toti merita acelasi grad de atentie. Astfel, copiii gasesc la gradinita Ariel un loc plin de iubire, caldura si motivare, profesionalism in pedagogie.

Gradinita isi propune sa creeze o alternativa a educatiei prescolare in Romania, constand in dezvoltarea globala si individuala a copiilor de 3-6/7 ani din punct de vedere psiho-fizic, al dezvoltarii capacitatii cognitive si de limbaj, al motricitatii, precum si al dezvoltarii socio-emotionale si comportamentale.

Personalul calificat, educatoarele si profesorii de specialitate asigura coordonarea procesului instructiv-educativ la cerintele reformei invatamantului in Romania.

Managementul unitatii asigura calitatea procesului educativ si o logistica in strategii de colaborare cu scoala in vederea integrarii copilului in invatamantul primar.

Ce ne dorim

Formarea generatiilor viitoare de oameni cu competenta profesionala si integritate morala, care sa aiba un impact pozitiv in dezvoltarea societatii romanesti.

Sa educe, sa inspire, sa provoace si sa sprijine fiecare elev sa-si atinga potentialul maxim intelectual, socila, fizic, emotional si spiritual, intr-o atmosfera crestina de siguranta si apreciere cu ajutorul lui Dumnezeu si a Cuvantului Sau, a cadrelor didactice calificate, cu o baza materiala moderna si in parteneriat cu alte scolii particulare si de stat.

Echipa noastra

Mihaela

Mihaela Cristina Petre

Director Educational
Roxana

Roxana Stefan

Asistent medical
Miuta

Miuta Tescut

Asistent medical
Luminita

Luminita Popa

Ingrijitor