generic user

David

Parinte

“In calitate de parinti a lui ROSCA DAVID MIHAI, incepem prin  a va confirma, fatul ca  Gradinita Ariel este a doua casa pentru copilul nostru, locul unde se simte in largul lui, unde primeste toata atentia, unde copilul nostru s-a dezvoltat si se dezvolta armonios si minutios. In aceasta gradinita, el a invatat doar lucruri utile, aici a descoperit ce inseamna ambitia, competitia, respectul, rabdarea, empatia si sa faca doar lucruri si fapte bune.

Va putem confirma, ca in ceea ce priveste cunostiintele lui din toate domeniile, dobandinte in aceasta gradinita si datorita muncii depuse de  d-na educatoare si a intregului personal, acestea  sunt peste nivelul mediu, al varstei lui de 5 ani.

Noi parintii lui ROSCA DAVID MIHAI, pentru toate aceste lucruri suntem profund recunoscatori in primul rand d-nei educatoare CRISTINA NASTASE, dar nu in ultimul rand si intregului colectiv care isi desfasoara activitatea in acesta minunata GRADINITA ARIEL, care pentru noi este si va ramane cea mai buna investitie pentru copilul nostru.

Incheiem prin a va multumi  pentru iubirea, rabdarea, devotamentul si profesionalismul d-nei educatoare CRISTINA NASTASE  si a  intregului personal de la GRADINITA ARIEL, calitati care se reflecta  zilnic in munca depusa.

Va multumim si va uram mult succes in continuare.”